Parterapi / psykoterapi

Hvor blev kærligheden pludselig af?

Og sexlivet? Fylder skænderierne, de daglige gøremål, jobbet og børnene det hele?

Det er ikke altid en let opgave at få parforholdet og kærligheden til at trives, når forelskelsen er aftaget. Pludselig befinder man til sin overraskelse udmattende skænderier og magtkampe. Afstanden mellem jer kan føles stor, og kærligheden har trange kår.

I parforholdet må vi gennem årene også navigere og styre igennem mange forandringer og problemer, som kan udfordre os. Også det kan sætte parforholdet på en prøve.

Men samtidig er parforholdet også en unik mulighed for at lære rigtig meget om os selv og for at udvikle os samme, og heldigvis skal der ofte ikke så meget til for at genfinde kærligheden og nærheden til hinanden, som man tror.

Så grib chancen og få kærligheden på rette spor!

Hvad kan jeg gøre for Jer?

Som parterapeut kan jeg hjælpe jer med at stille skarpt på jeres forhold og kommunikationen, med at få sat ord på følelser, behov og problemer med den virkning, at I får større klarhed og forståelse for jer selv, hinanden og jeres situation. På den måde bliver det muligt for jer at trives bedre, hver især og med hinanden og at give kærligheden og forholdet bedre vilkår.

Anette Siff Psykoterapeut MPF
Anette Siff Psykoterapeut MPF