Individuel terapi / psykoterapi

Hvad kan jeg gøre for dig i individuel psykoterapi?

Individuel psykoterapi er for dig, når du ikke rigtig synes du trives eller dit liv former sig, som du ønsker dig – uanset, om det er fordi du lige er blevet skilt, er stresset, trist eller du af andre grunde ikke synes, at du har det, som du gerne ville have det.

Nogle gange er nogle enkelte samtaler tilstrækkelige, andre gange skal der et lidt længere forløb til – alt afhængig af, hvad du kommer med.

Første gang du er her, fortæller du mig om det, du ønsker hjælp til, og jeg orienterer dig om, hvordan jeg arbejder, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Hvis du synes, jeg er den rette til at hjælpe dig, aftaler vi målet for terapien og lægger en plan for din terapi.

Det kan være forskelligt, hvordan terapien former sig. Oftest foregår terapien som en samtale mellem os, hvor jeg stiller dig opklarende spørgsmål, og undervejs gør dig opmærksom på det, du måske ikke selv er bevidst om. Det kan være noget i din måde at kommunikere på, dit kropssprog eller det kan være gamle vaner og mønstre.

Nogle gange vil jeg, med din accept, inddrage øvelser i mindfulness eller andet.

Uanset hvad din problemstilling er, vil jeg hjælpe dig med at stille skarpt på det, du ønsker hjælp til og støtte dig i at forstå dig selv bedre og finde de svar,
du søger.

Anette Siff Psykoterapeut MPF
Anette Siff Psykoterapeut MPF