Aura-Soma
Skærmbillede 2020-07-03 kl. 18.13.56

Hvad er Aura-Soma?

Opdag kraften i farvernes healende energi. Dit valg af farver er en refleksion af din indre essens og spejler dine sjælsegenskaber og dine behov.

 

I mange år har Aura Soma været en vej til det indre. Kombinationen af farver, planter og krystaller skaber særlige frekvenser, som kan støtte os ved at skabe harmoni og balance i de mere subtile dele af vores væsen.


Aura Soma er baseret på æteriske oliers regenererende og vitaliserende egenskaber, og farvernes evne til at give bevidsthed og selvforståelse. Aura Soma er skabt til at give inspiration, selvindsigt og velvære, og er et unikt redskab til selvudvikling. Jeg kalder det en genvej, en måde der ikke bare hjælper dig til at blive klogere på dig selv og opnå større selvaccept, men som også healer gamle sår og traumer.


Læs mere om Aura-Soma og hvordan det virker på nedennævnte links:

https://levlykkeligt.dk/forum/psykoterapeut_i_helsing%C3%B8r/aura_soma_en_anden_tilgang_til_terapi


https://levlykkeligt.dk/forum/psykoterapeut_i_helsing%C3%B8r/farver_frekvenser_og_healing

Hvordan foregår en Aura-Soma session?

Ved en konsultation vælger du i fred og ro de fire flasker, som tiltaler dig mest.

Dit valg af flasker styres af din intuition og betydningen af dine valg, taler vi sammen om bagefter, til du har fået den forståelse og klarhed, du har brug for.
Man kan sige, at de fire flasker/farvekombinationerne er et spejlbillede af det, som er i dit indre, det, som findes dybt i dig, og som du længes efter at udtrykke.


Alle farver har en betydning, og kan fortælle om, hvordan du tænker, føler og handler. Kombinationen af farverne i de enkelte flasker giver hver flaske et helt særligt tema.


En session varer mellem 1 - 1 1/2 time.


Sessionen kan foregå online, hvis du ønsker det

Dit livstæppe - mød din sjæl gennem farver og tal

Dit livstæppe - mød din sjæl gennem farver og tal.


Farver er frekvenser og bogstaver og tal er også frekvenser og har derfor også en farve. Ud fra dit navn og din fødselsdato kan farverne og tallene bl.a. sige noget om de kvaliteter og talenter du har med dig, hvordan du manifesterer dem og noget om, den vej du går i livet.

 

Er du nysgerrig? Vil du gerne blive klogere på dig selv og din vej i livet?

Alt, hvad jeg skal bruge for at udfolde dit livstæppe er din nøjagtige fødselsdato samt dit fulde navn.

 

Jeg forbereder en online-session på zoom, hvor jeg gør rede for din sjælsbestemmelse, din livsvej og din ydre og indre vej i livet. Det hele illustrer jeg ved brug af farverige Aura Soma flasker, tarotkort og smukke blomsterkort. Sessionen varer ca. 1 1/2 -2 time.

 

Jeg optager sessionen og sender den bagefter til dig sammen med billeder af Aura Soma flasker tarot- og blomsterkort. Hvis du ønsker det, er det muligt bagefter at købe dine personlige Aura Soma flasker, som er et spejl af dig.

 


Hver en celle i min krop vibrerer af glæde efter min online-session, hvor jeg fik kortlagt og forklaret min sjæls livsrejse. Det var magisk og smukt. Indsigterne, som Anette forklarede mig, omkring min personlige frekvens og energi og mit formål i verden, gav så meget mening. Indsigter, som min sjæl godt vidste i forvejen, men som jeg ikke tidligere har været bevidst om. Hvis du kan mærke, at det kalder på dig, så tøv ikke. Anette Siff Eskildsen er både kærlig og kompetent og fuldt til stede, selv om det foregår online. Hun får mine varmeste anbefalinger og dybeste taknemmelighed.

- Solveig Mørtz, selvstændig forfattercoach

Mine varmeste anbefalinger til Anette Siff og hendes fantastiske evne til at formidle hvad jeg som sjæl og menneske indeholder af potentialer og evner. 

Det var vildt at opleve,  at få lagt mit livstæppe. Alt hvad der blev sagt og vist, var så genkendeligt og arkiverede en inderlig stor glæde, respekt og kærlighed, til min smukke sjæl og ALT det power og visdom den indeholder. Via Anettes tolkninger, følte jeg mig 200 % SET.  En oplevelse der har løftet mig og givet mig retning for de næste par skridt på min vej. 

Af ❤ TAK Anette 

Du er noget helt særligt og unikt med dine evner 

Anette Siff Eskildsen

Psykoterapeut MPF
Kontakt:


Adresse

Lappen 24, 3000 Helsingør

Email:

as@anettesiff.dk

Tlf:

22 81 54 08