Aura-Soma


PSYKOTERAPEUT MPF

Anette Siff Eskildsen

Hvad er Aura Soma?

Aura Soma  forener aromaterapi og farvepsykologi.  Aura Soma er skabt til at give inspiration, selvindsigt og velvære.


Aura Soma er baseret på æteriske oliers regenererende og vitaliserende egenskaber, og farvernes evne til at give bevidsthed og selvforståelse.

 

De æteriske olier er naturens egen healing til os. Oliernes virkning er mange, og healer både på et fysisk, mentalt og spirituelt plan.


Aura Soma terapi kaldes også for sjælsterapi. I Aura Soma terapi er farverne vejen til kontakt med sjælen. Som terapeut er jeg mere en slags guide, der med min viden om farver, og brug af olierne hjælper dig med at få kontakt til dit indre.

 

Mit udgangspunkt er, at du har alle svar i dig, og at farverne kan hjælpe dig med at få adgang til den visdom, viden, kraft og potentiale, der er i dig.

 

Aura Soma er et unikt redskab til selvudvikling. Jeg kalder det en genvej, en måde der ikke bare hjælper dig til at blive klogere på dig selv og opnå større selvaccept, men som også healer gamle sår og traumer.

 

Alle farver har en betydning, og kan fortælle om, hvordan du tænker, føler og handler. Kombinationen af farverne i de enkelte flasker giver hver flaske et helt særligt tema.

 

Læs mere på https://levlykkeligt.dk/forum/psykoterapeut_i_helsing%C3%B8r/aura_soma_en_anden_tilgang_til_terapi

En Aura-Soma session foregår ved, at du ud af de 116 flasker vælger 4, som du føler dig særlig tiltrukket af.


Valget af flasker viser det tema, som din sjæl ønsker at tale med dig om, det, som du har brug for at se nærmere på for at kunne finde svar på det, du kommer med. Med udgangspunkt i farverne taler vi rundt om temaet, indtil du har fået den klarhed, du har brug for. Klarhed over hvad du tænker, hvad du føler, og hvordan du kan handle, sådan at der er fuld overensstemmelse mellem disse tre lag, for det er netop, når der er uoverensstemmelse mellem vores tanker, følelser og handlinger, at det gør ”ondt i livet”.


En Aura-Soma session giver dig indsigt og en større bevidshed om, hvad det hele handler om.


En session varer mellem 1 - 1 1/2 time.Hvordan foregår en Aura-Soma terapi?

Book en tid

Du kan skrive til mig her og booke en tid.


Eller du kan ringe til mig på tlf. 22 81 54 08


Du er også velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.


Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 

Anette Siff Eskildsen

Psykoterapeut MPF
Kontakt:


Adresse

Lappen 24, 3000 Helsingør


Email:

as@anettesiff.dk


Tlf:

22 81 54 08


Copyright © All Rights Reserved