Aura-Soma


PSYKOTERAPEUT MPF

Anette Siff Eskildsen

Skærmbillede 2020-07-03 kl. 18.13.56

Hvad er Aura-Soma?

Opdag kraften i farvernes healende energi. Dit valg af farver er en refleksion af din indre essens og spejler dine sjælsegenskaber og dine behov.

 

I mange år har Aura Soma været en vej til det indre. Kombinationen af farver, planter og krystaller skaber særlige frekvenser, som kan støtte os ved at skabe harmoni og balance i de mere subtile dele af vores væsen.


Aura Soma er baseret på æteriske oliers regenererende og vitaliserende egenskaber, og farvernes evne til at give bevidsthed og selvforståelse. Aura Soma er skabt til at give inspiration, selvindsigt og velvære, og er et unikt redskab til selvudvikling. Jeg kalder det en genvej, en måde der ikke bare hjælper dig til at blive klogere på dig selv og opnå større selvaccept, men som også healer gamle sår og traumer.


Læs mere om Aura-Soma på:

https://levlykkeligt.dk/forum/psykoterapeut_i_helsing%C3%B8r/aura_soma_en_anden_tilgang_til_terapi

Hvordan foregår en Aura-Soma terapi?

Ved en konsultation vælger du i fred og ro de fire flasker, som tiltaler dig mest.

Dit valg af flasker styres af din intuition og betydningen af dine valg, taler vi sammen om bagefter, til du har fået den forståelse og klarhed, du har brug for.
Man kan sige, at de fire flasker/farvekombinationerne er et spejlbillede af det, som er i dit indre, det, som findes dybt i dig, og som du længes efter at udtrykke.


Alle farver har en betydning, og kan fortælle om, hvordan du tænker, føler og handler. Kombinationen af farverne i de enkelte flasker giver hver flaske et helt særligt tema.


En session varer mellem 1 - 1 1/2 time.Book en tid

Du kan kan booke en tid online ved at trykke på knappen her:

Eller du kan ringe til mig på tlf. 22 81 54 08

eller skrive til mig her:

 
 
 
 

Anette Siff Eskildsen

Psykoterapeut MPF
Kontakt:


Adresse

Lappen 24, 3000 Helsingør

Email:

as@anettesiff.dk

Tlf:

22 81 54 08


Copyright © All Rights Reserved