Healing

Hvad er healing?

Healing er det engelske ord for helbredelse eller at gøre hel.


Du kan vælge at få healing udelukkende for at blive dejligt afslappet og føle velvære. Det hjælper fx rigtig godt på en stresset krop, healing får dit nervesystem til af slappe af, så du bedre kan finde ro i krop og sind. Du kan også vælge at få healing for at få hjælp til at løse nogle af dine problemerområder.


Behandlingerne kan gives som enkeltbehandlinger eller som et forløb på tre gange med en uges mellemrum ved akutte problemer. Hvis du ønsker et dybere transformerende arbejde anbefales dog syv behandlinger med 3-5 uger imellem hver behandling.


Jeg er certificeret Theosis-healer. Healingen bygger på den græske mystiker Daskalos’s visdom og teknik, og omfatter healing af både organer, chakra og energistrukturer. Healingen kan hjælpe med at lindre fysisk og psykisk smerte, skabe balance og ro i nervesystemt samt udrense begrænsende og uhensigtsmæssige mønstre. Healingen foregår på et fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt plan.


Du kan læse om Theosis-healing her:


http://www.theosis.com


Hvordan foregår healing?

Inden selve healingen har vi en snak om, hvad du ønsker at få ud af healingen.


Selve healingen foregår ved, at du ligger på briksen med et tæppe over dig. Jeg holder min hænder på dig forskellige steder på kroppen, mens du blot slapper af. Mange falder i søvn undervejs. Selve healingen varer 40-45 minutter, men healingen vil arbejde videre i dig dagene efter.

Anette Siff Eskildsen

Psykoterapeut MPF
Kontakt:


Adresse

Lappen 24, 3000 Helsingør

Email:

as@anettesiff.dk

Tlf:

22 81 54 08